Alf Degnebolig – alias Sheriffen

Tilbage i 1960 begyndte jeg at få lidt guitar undervisning sammen med et par venner. På det tidspunkt var jeg omkring 13 år. Men det skulle vise sig, at det kun er mig som har drømmen om, at der skulle ske meget mere end bare klimpre lidt på guitar.

Til at begynde med, var jeg alene om at få noget ud af guitarundervisning, men snart begyndte jeg at inddrage mine 3 ældre brødre Svend Aage, Arne og Henry.
Vi begynder hurtig at få noget ud af musikken, snart er vi i gang med at spille Beach Boys musik, som nok er noget af det sværeste man kan tænke sig.
Vi fik indspillet 1 single + 1 Ep Plade.

Efter rimelig kort tid, får vi oparbejdet et repertoire, og inden vi når at få set os om, er vi på vej til Bergen i Norge, hvor vi spiller på den største Restaurant – Teatercaféen. Den største i Bergen.
Det var i marts 1966, men året inden havde vi været med i det Danske Mesterskab Pigtråds musik i Hit House på Frederiksberg.
4 brødre, det havde man aldrig hørt om før.

Kort tid efter at vi i vores Band HASA PEDE Brothers.
( Henry,Arne,Sven & Alf) Kom hjem fra Norge, var det kun Alf & Svend Aage som fortsatte, i et par år. Derefter stoppede Svend Aage, og jeg skulle videre. Det blev til lidt Dansk Top med Klør Fire, som jeg nåede at lave en single plade med.

Efter et stykke tid i dette band, ville jeg have nogle større udfordringer og endte i bandet Nota Bene, som kørte land og rige rundt med Pop & 60ér musik.

Jeg er til country…

Efter ca. 12 år med pop musik, kom Country Musikken, dette blev så et stort vendepunkt, da jeg så mange store udfordringer her.
Tanken om så at skulle lave en CD med country musik, var hele tiden i tankerne, selvom jeg havde haft bandet “The Nashville´s” skulle det være en solo CD.
Selvom jeg har nået en moden alder, er jeg langt fra færdig med at at synge og spille country musik.
Så står du og skal bruge en country musiker kan du kontakte mig her